Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام «رضا حاجی زین‌العابدینی» روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ویژه برنامه‌های اعیاد شعبانیه با حضور مردم و همراهی جوانان مومن و انقلابی در این بقاع طی چند روز آینده و همزمان با جشن میلاد امام حسین(ع)، امام سجاد(ع)، حضرت عباس(ع) و امام عصر(عج) با توجه به تداوم شیوع ویروس کرونا ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این جشن‌ها برنامه‌های متنوعی از جمله سخنرانی بصیرتی و معرفت افزایی،  مولودخوانی، فضایل و سجایای اخلاقی امامان همام، شرح ویژگی‌ها و زندگانی سراسر نور امام‌حسین (ع) و چگونگی رشادت‌های آن حضرت تبیین می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان افزود: مسابقه کتابخوانی و پخش کلیپ ها و محتوای مرتبط با این اعیاد در فضای مجازی و در کانال بقاع متبرکه استان همدان در راستای آشنایی با سیره زندگی امامان اجرا می شود.

حجت‌الاسلام حاجی زین‌العابدینی از برپایی نمایشگاه کتاب و عرضه محصولات فرهنگی و نیز آذین بندی بقاع متبرکه با هدف گرامیداشت این ایام و سوق دادن انسان‌ها به راه درست و الهی خبر داد و ادامه داد: کاروان سرود "نسیم انتظار" از ابتدا تا نیمه شعبان در ۱۲ امامزاده و بقعه متبرکه شاخص استان به اجرای برنامه می پردازد. 

وی اظهار داشت: از ابتدای ماه شعبان دعا و مناجات و صلوات شعبانیه پخش می شود و نیز همزمان با روز نیمه شعبان در ۱۲ بقعه محوری زیارت آل یاسین قرائت و استغاثه یابن الحسن سرداده می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان خاطرنشان کرد: ۱۰ بقعه متبرکه امامزادگان استان در آستانه ماه شعبان، با اجرای طرح «قرار دوازدهم» در ۱۲ اسفند به استقبال اعیاد شعبانیه رفته و این اعیاد را با ارائه خدمات اجتماعی و با محوریت توزیع بسته های معیشتی بین افراد کم برخوردار گرامی داشتند.

استان همدان دارای ۲۳۸ بقعه متبرکه و مکان زیارتی است.

برچسب‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه اعیاد مذهبی همدان ماه شعبان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه اعیاد مذهبی همدان سازمان اوقاف و امور خیریه اعیاد مذهبی همدان ماه شعبان استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • کل‌کل دیدنی نیما شعبان‌نژاد و نعیمه نظام‌دوست؛ بشین خانم محترم! (فیلم)
  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • برگزاری مراسم سالگرد شهادت امام صادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • میزبانی ۲۷ بقعه متبرکه خراسان جنوبی از عزاداران شهادت امام صادق (ع)
  • برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۲۷ بقعه متبرکه
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • عقیده سالم در افراد، جامعه سالم به دنبال دارد
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود